søndag den 28. februar 2010

Bagemaskineopskrifter

Appelsinchokoladekage
1½ dl olie (ikke oliven)
2½ dl mælk
3 æg
3 ss appelsinmarmelade
250 g sukker
300 g mel
2 ts vaniliesukker
40 g kakao
2½ ts bagepulver

Bages på Kage 7 - medium

Pyntes med glasur med appelsinsaft i.


Brownie kage
2 dl mælk
2 æg
175 g sukker
100 g flydende margarine
200 g mel
2-3 ss kakao
70g hakkede mandler
25 g hakket mørk chokolade
2 ts bagepulver

Bages på kage 7 - medium



Chokoladekage
2 dl kærnemælk
¾ dl olie
225 g sukker
2 æg
35 g kakao
2 ts vaniliesukker
225 g mel
2½ ts bagepulver

Bages i maskine kage 7 - medium!



Gulerodsbrød
2 dl vand
½ æg
40 g olie
25 g sukker
¼ ts salt
40 g solsikkekerner
375 g mel
1 ts tørgær
Efter 1. Æltning i kommes
100 g gulerod
50 g mel

Bages i maskine basis 1 – lys – kort!




Kanelkage
2 dl kærnemælk
125 g flydende margarine
200 g sukker
225 g mel
4 ts kanel
2 ts natron

Bages i maskine kage 7 - medium!



Kernefranskbrød
325 ml vand
1 ss sukker
2 ts salt
2 ss olie
70 g 5-grynsblanding
10 g hvedeklid
10 g hørfrø
10 g sesamfrø
400 g hvedemel
1 ts tørgær

Bages i maskine basis 1 – medium - lang!



Mazarinkage
2 dl kogende vand
250 g sukker
2 æg
2 ts mandelessens
125 g flydende margarine
25 g hakkede mandler
225 g mel
2 ts bagepulver

Bages på kage 7 - medium



Risengrød
2 dl grødris
½ ts salt
1 l letmælk

Koges i maskine risengrød 11 – kort


3 dl grødris
¾ ts salt
1½ l letmælk

Koges i maskine risengrød 11 – lang



Valnøddebrød
350ml (3,5dl) vand
10 gram salt
100ml (1dl) Mørk sirup
500 gram Grahamsmel
8 gram tørgærca.
100 gram grofthakkede valnøddekerner
Det giver bedst resultat at tilsætte nødder, når maskinen siger til, da de ellers har en tendens til at samles i bunden.

Bages i maskine basis 1 - medium - kort!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar